Αγ. Νεκταρίου 35, 141 22, Ν. Ηράκλειο
Τ/F: 210 284 2833
K: 6974045447
E: m.zarabouka@technoprom.gr

EΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΑΠΩΝΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Από το εργοστάσιο σαπωνοποιίας ΑΡΚΑΔΙ στον Ασπρόπυργο ανατέθηκε στην Technopro.m η διάστρωση βιομηχανικού δαπέδου στο δώμα του κτιρίου.

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η εταιρεία ήταν η σαθρότητα της πλάκας του σκυροδέματος, λόγο της έντονης τριβής από παλετοφόρα μηχανήματα.

Untitled-11

Λόγω της υπάρχουσας κατασκευής τα περιθώρια ύψους για το νέο βιομηχανικό δάπεδο ήταν μικρά. Για τον λόγο αυτό όλη η επιφάνεια της πλάκας, μετά από επιμελή καθαρισμό, επαλείφτηκε με την ειδική ρητίνη Sikadur 32 για την συγκόλληση του παλιού με το νέο σκυρόδεμα.

Στην συνέχεια διαστρώθηκε βιομηχανικό δάπεδο με σκυρόδεμα ποιότητας C20/25, εμπλουτισμένο με ίνες πολυπροπυλενίου

Untitled-15

Το σκυρόδεμα διαστρώθηκε με την βοήθεια ειδικών μηχανικών μέσων ( πρέσα δικτύου) διότι στο δώμα υπήρχε στέγαστρο, γεγονός που δυσκόλευε την διάστρωση του με συμβατική αντλία σκυροδέματος

Untitled-16

Τέλος έγινε η ελικοπτέρωση με ειδικά μέσα και η σκλήρυνση με επίπαση σκληρυντικών υλικών. Η επιφάνεια ψεκάστηκε με το ειδικό σκληρυντικό υλικό Penetron, Peneseal FH το οποίο διεισδύει στο σκυρόδεμα και αντιδρά χημικά παρουσία νερού προσφέροντας έλεγχο ωρίμανσης, σφράγιση, σκλήρυνση, εξάλειψη δημιουργίας σκόνης και αντοχή στη κρούση.

Untitled-17

Back to top