Αγ. Νεκταρίου 35, 141 22, Ν. Ηράκλειο
Τ/F: 210 284 2833
K: 6974045447
E: m.zarabouka@technoprom.gr

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΕΙΟΥ ΑΥΤΟΕΠΙΠΕΔΟΥΜΕΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

ΠΑΙΑΝΙΑ

Στο εργοστάσιο ζυθοποιίας CRAFT A.E στην Παιανία, ζητήθηκε από την Technopro.m η κατασκευή βιομηχανικού και εποξειδικού δαπεδού στην νέα επέκταση του εργοστασίου.

Ο χρόνος που υπήρχε στη διάθεση μας ήταν πολύ περιορισμένος γι αυτό και εφαρμόσαμε ένα πρωτοποριακό σύστημα της εταιρείας Γερμανικής STO CRETEC.

Το σύστημα περιλάμβανε την διάστρωση βιομηχανικού δαπέδου με γαρμπυλομπετό C20/25 με οπλισμό από δομικό πλέγμα και εμπουτισμένο με ίνες πολυπροπυλενίου.

mpyra-kraft1

Ακολούθησε η ελικοπτέρωση του βιομηχανικού δαπέδου μέχρι την ολοκλήρωση της λείας τελικής υφής.

mpyra-kraft2

Μετά την παρέλευση λίγων ωρών από την ολοκλήρωση του βιομηχανικού δαπέδου και εφόσον η ωρίμανση έφτασε στο σημείο ώστε να μην αφήνουμε αποτύπωμα περπατώντας πάνω του, άρχισε η επεξεργασία της επιφάνειας με ειδικές σκληρές σκούπες αφαιρώντας την επιφανειακή κονία του σκυροδέματος. Μόλις ολοκληρώθηκε η επεξεργασία αυτή εφαρμόστηκε πάνω στο φρέσκο σκυρόδεμα το ειδικής τεχνολογίας υλικό StoPox FBS LF το οποίο έχει την ιδιότητα να μπλοκάρει την υγρασία στο υπόστρωμα.

Untitled-41

Πάνω από την επιφάνεια του ασταριού έγινε πλήρη επίπαση με χαλαζιακή άμμο κοκκομετρίας 0,4-0,8mm.

Untitled-42

Μετά από 48 ώρες αφαιρέθηκε η περίσσεια της άμμου και ξεκίνησε η εφαρμογή του λείου εποξειδικού συστήματος με το αυτοεπιπεδούμενο υλικό StoPox BB-OS ral 7032.

Μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής και την παρέλευση 7 ημερών όπου και το σύστημα ωρίμασε χημικά, ο εξοπλισμός στήθηκε με επιτυχία και ξεκίνησε η λειτουργία του εργοστασίου.

mpyra-kraft5

Με την εφαρμογή αυτή καταφέραμε μέσα σε 15 ημέρες να παραδώσουμε το δάπεδο και να μπει σε πλήρη λειτουργία ο χώρος του εργοστασίου.

Back to top