Αγ. Νεκταρίου 35, 141 22, Ν. Ηράκλειο
Τ/F: 210 284 2833
K: 6974045447
E: m.zarabouka@technoprom.gr

ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ – ΔΙΑΣΤΡΩΣΗ COMFORT FLOOR

Στο συγκεκριμένο έργο ο πελάτης ενδιαφερόταν για τη διάστρωση ενός δαπέδου χωρίς αρμούς στο συνεχόμενο χώρο του ιατρείου και της οικίας του στο Παλαιό Ψυχικό. Το σύστημα που θα ακολουθούσαμε, απαιτούσε αντοχή σε ενδοδαπαίδεια θέρμανση. Η TechnoPro.m πρότεινε την κατασκευή ενιαίου πολυουρεθανικού δαπέδου Sika Comfort Floor, το οποίο πληρεί αυτές τις προδιαγραφές.

Αρχικά έγινε η διάστρωση πάνω σε θερμομπετόν, ειδικού πολυουρεθανικού συγκολλητικού υλικού δυο συστατικών Sikafloor-Comfort Adhesive, με σκοπό την συγκόλληση προδιαμορφωμένου ελαστικού τάπητα.

comfortpsyxiko11

Έγινε η τοποθέτηση του προδιαμορφωμένου ελαστικού τάπητα από λεπτόκοκκο ελαστικό καουτσούκ, πάνω στο πολυουρεθανικό συνδετικό υλικό, Sikafloor-Comfort Regupol 4580. Η τοποθέτηση του βοηθά στην απορρόφηση κραδασμών και ήχων.

Στην συνέχεια έγινε η σφράγιση και επιπέδωση της επιφάνειας του τάπητα, με το ανθεκτικό σφραγιστικό υψηλής ποιότητας υλικό, πολυουρεθανικής βάσης, Sikafloor – Comfort Porefiller.

Διαστρώθηκε ελαστική αυτοεπιπεδούμενη πολυουρεθανική ρητίνη Sikafloor-330, που παρουσιάζει μόνιμη ελαστικότητα, καλή μηχανική αντοχή και πολύ χαμηλές εκπομπές VOC.

Τέλος έγινε η βαφή του δαπέδου με την ειδική έγχρωμη ματ πολυουρεθανική βαφή σφράγισης, δυο συστατικών Sikafloor-305W. Η βαφή αυτή έχει μεγάλη αντοχή σε καταπονήσεις γρατζουνίσματος, είναι υδροδιαλυτή, άοσμη και ευκολοκαθαριζόμενη και διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις.

Back to top